Туроператор «Екстрим тур» заснований 29 червня 2000 року.

Є першим спеціалізованим туроператором активного відпочинку в Україні.

За 20 років активної роботи «Екстрим тур» надав послуги понад 14 000 туристів, і ми раді, що багато з них стали нашими постійними клієнтами. Нам довіряють проведення корпоративів міжнародні компанії.

Маємо різноманітне спорядження відомих брендів і постійно стежимо за оновленнями на ринку – це дозволяє бути впевненим, що ви завжди будете задоволені якістю наданих вам послуг.

Ми були першими і залишаємося найкращим організатором активного відпочинку в Україні

Ми перші, будучи першопрохідником у сфері активного та екстремального туризму в Україні, самостійно розробляємо нові програми турів та тестуємо їх, не використовуючи чужі напрацювання.

Туроператор «Екстрим тур» – і організатор, і виконавець туристичних послуг. Наш клієнт не переходить «з рук в руки», подорожуючи з організаціями, які не мають ліцензії та досвіду. Ми даруємо лише приємні враження на високому рівні.

Безпека понад усе

Ми дбаємо про ваше здоров’я та безпеку. Наш клієнт завжди застрахований! Кваліфікація наших гідів та інструкторів постійно підвищується шляхом проведення семінарів, організації категорійних походів та участі у змаганнях.