Новогоднее меню в ресторане Тоскана

17.11.2015

Холодні закуски
Анті–пасті (три види сирокопчених ковбас, маслини, в’лені томати, брускетта)
Асорті елітних сирів («Дор-Блю», «Брі», «Пармезан», мед, горіхи )
Парфе з печінки під апельсиновим маслом (ніжний паштет з курячої печінки покритий апельсиновим маслом)
Терін м’ясний ( асорті ніжного м’яса в поєднанні селери та овочів залите бульйоном в дуеті з пікантним хріном )
Пате з качки ( паштет з качки доповнений лісовим горіхом та інжиром)
Асорті рибне:

- ніжне філе масляної холодного копчення
- норвежський лосось слабо солений
- Тар-тар з лосося в млинці
- тарталєтка з ікрою
Салат «Цезар» ( куряче філе, крутони, перепелине яйце, бекон, салат «Айсберг», пармезан, фірмовий соус «Цезар»
Салат з запеченого буряка та апельсином ( дольки запеченого буряка з бальзамічним оцтом, філе апельсина, фундук, «Дор-Блю», гірчично-медова заправка)
Фруктове «Плато» (яблуко, виноград, ківі, груша, хурма)

Гарячі закуски
Тортеліні з топленою телятиною та сиром «Брі»
Ніжне куряче м’ясо поєднане з в’яленими томатами та прованськими травами запечене в тісті «Філо» та полите Анісовим соусом.
Розочки з сьомги під ікорним соусом в дуеті з фаршированою капустою Броколі

Основні блюда

Тушковані свинні реберця в соусі «Барбекю» з
картоплею запеченою з розмарином

Десерт

Французький шоколадний «Тарт» з ванільним морозивом

Напої
Мінеральна вода
Солодка газована вода
Кава або чай
Міцний напій ( горілка, вино, шампанське – на вибір )
Назад

Узнавай первым

Уже подписались: 7077

  • <span style="margin-left:12px;">Загрузка</span>Загрузка