Меню Новогоднего банкета Львов (Отель Валентина)

25.11.2015

Новорічне меню ресторану  «ВАЛЕНТИНА» на 4 персони!


2015-2016 р                  


1. М’ясне асорті
2. Квашене асорті (на основні столи + козацький стіл)
3. Сирне асорті
4. Рибне асорті
5. Печінковий паштет
6.  Оселедець на грінках
7. Риба фарширована
8. Салат «Олів’є»
9. Салат «Цвіт папороті»
10. Грінки з салом (козацький стіл)
11. Телятина з овочами
12. Вареники (з білими грибами, з капустою, з сиром)
13. Кров’янка
14. Овочі гриль
15. Судак на мангалі
16. Курячі ковбаски на мангалі (на козацький стіл)
17. Медовуха (на козацький стіл)
18. Морс 1л
19. Горілка 1п.
20. Шампанське 1п.
21. Узвар 1л.
22. Мінеральна вода 1л.
Назад

Узнавай первым

Уже подписались: 7077

  • <span style="margin-left:12px;">Загрузка</span>Загрузка